top of page
Zoeken

geboortekaartje laten maken

Bijgewerkt op: 23 mrt. 2023

Hoera, er is een kleintje op komst! Een bijzonder moment waarop je familie en vrienden graag wilt laten weten dat jullie gezin uitgebreid wordt. Dit doe je natuurlijk met een geboortekaartje. Een geboortekaartje is niet alleen een aankondiging van de geboorte van jullie kindje, maar ook een mooie herinnering voor later. Het is daarom belangrijk om een geboortekaartje te laten maken dat past bij jullie wensen en stijl. studio pluizig kan hierbij helpen.

wat houdt een geboortekaartje laten maken door studio pluizig in?

Een geboortekaartje laten maken houdt in dat je een ontwerp laat maken voor het kaartje dat je wilt versturen om de geboorte van jullie kindje aan te kondigen. Hierbij kun je denken aan de keuze van kleuren, lettertypes, afbeeldingen en het formaat van het kaartje. Ik heb meerdere baby's op de wereld mogen verwelkomen met mijn geboortekaartjes. Uiteraard ook die van mijn eigen dochter!


Een geboortekaartje laten maken betekent dat je de aankondiging van de geboorte van jullie kindje extra speciaal wilt maken. Door een ontwerp te laten maken dat helemaal past bij jullie wensen en stijl, geef je het kaartje een persoonlijk tintje. Dit maakt het kaartje niet alleen uniek, maar ook extra waardevol voor later.

waarom kiezen voor studio pluizig?

studio pluizig heeft ervaring met het maken van geboortekaartjes. Ik zorg dat het ontwerp van het kaartje helemaal past bij de wensen en stijl van de klant. Door persoonlijk contact en goede communicatie, wordt er altijd een ontwerp gemaakt dat helemaal naar wens is.

Daarnaast staat bij studio pluizig duurzaamheid hoog in het vaandel. Er wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijk papier en er wordt geprobeerd om zo min mogelijk afval te produceren.

hoe gaat het proces in zijn werk?

Als je kiest voor het laten maken van een geboortekaartje door studio pluizig, kun je het volgende verwachten:

  1. Persoonlijk contact: Er wordt persoonlijk contact opgenomen om de wensen en ideeën te bespreken.

  2. Ontwerp: ik ga aan de slag met het ontwerp en stuur een voorbeeld op.

  3. Aanpassingen: Na het ontvangen van het voorbeeld, kun je aangeven wat je nog graag anders zou willen zien.

  4. Drukken: Na akkoord op het ontwerp, wordt het kaartje gedrukt als proefdruk en, na akkoord, als definitief ontwerp in de door jouw gekozen hoeveelheid.

  5. Verzending: Het kaartje wordt verzonden in de gewenste hoeveelheid.

Uiteraard kan ik ook de juiste enveloppen voor je regelen.

kiezen voor een ontwerp op maat

Een geboortekaartje laten maken door studio pluizig zorgt ervoor dat je een persoonlijk en uniek kaartje hebt om de geboorte van jullie kindje aan te kondigen. Naast geboortekaartjes maakt ik ook andere soorten kaartjes, zoals trouwkaarten, uitnodigingen en verjaardagskaarten. Hierbij wordt ook altijd gezorgd voor een ontwerp dat helemaal past bij de wensen en stijl van de klant.

Kortom, wil je een persoonlijk en uniek geboortekaartje laten maken? Stuur me dan een berichtje. Zo wordt de aankondiging van de geboorte van jullie kindje nog specialer!lees ook de andere blogs

Comments


bottom of page