top of page
Zoeken

leuke wenskaarten kopen

Ben je opzoek naar een verjaardagskaart, kerstkaart, een kaart voor bij een nieuwe baby of woning? Leuke wenskaarten zijn op veel verschillende plekken te koop. Zo kun je tegenwoordig op heel veel plekken terecht om jouw kaarten te kopen. De bekende plekken zijn de supermarkten en ‘sigarenwinkels’ zoals Primera, maar tegenwoordig kun je ook kant-en-klare wenskaarten online kopen. Hoewel dit absoluut handig is, gaat de charme er wel vanaf. Geen postzegel, geen handgeschreven tekst, maar een vooraf gekozen lettertype en een standaard envelop.



waar koop je duurzame wenskaarten?

Dan heb je nog duurzame wenskaarten, of überhaupt duurzame kaarten. Laten we beginnen bij de term duurzaam. Want wat betekent duurzaam nu eigenlijk? Deze term betekent dat het product op zo’n manier is geproduceerd dat het de natuur en het milieu zo min mogelijk belast. Kortom dus milieuvriendelijk.

Omdat duurzaam vaak geen massaproductie betekent, vind je duurzame wenskaarten veel in de kleinere winkels zoals conceptstores of kleinere kledingboetiekjes. Een grote plus met kaarten hier kopen ten opzichte van bij grote partijen zoals de supermarkt, is dat je de kleine, lokale ondernemer steunt door te shoppen bij deze winkels. Regelmatig vind je juist hier unieke wenskaarten of ansichtkaarten waar tijdens het proces na is gedacht over onze mooie wereld.

duurzame wenskaarten bij studio pluizig

Steeds meer bedrijven in de wereld beseffen hoe kwetsbaar onze kleine aardbol is en dat we hier beter voor moeten zorgen. Bij studio pluizig wordt hier hetzelfde over gedacht. Bij de kaarten en posters die je bij studio pluizig bestelt, wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu.


Zo print studio pluizig sinds kort aan huis. Dit betekent geen grote voorraden en dus meer een ‘print on demand’. Zo wordt er geen onnodig papier verspild aan producten die niet verkocht worden. Alle kaarten bij studio pluizig worden gedrukt op 100% recycled én FSC®-gecertificeerd papier. Het papier is 350 grams en dus erg stevig en kan soms wat kleine spikkels en andere oneffenheden vertonen. Zelf vind ik die charme van recycled papier prachtig!


De verzendenvelop is ook gemaakt van 100% recycled karton en ook de enveloppen die je ontvang bij jouw wenskaart is gemaakt van kraftpapier. Ik val wat in herhaling, maar ook die is gemaakt van 100% recycled papier!

Kortom: als je opzoek bent naar duurzame wenskaarten en kaarten ben je bij studio pluizig aan het juiste adres. Alle illustraties worden met liefde ontworpen en iedere bestelling is een feestje om in te pakken!


Iedere bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden via PostNL briefpost. Helaas kampt PostNL weleens met vertraging. Mocht je nu wel heel lang in spanning gehouden worden met jouw bestelling, stuur mij dan een berichtje. Dan kijken we samen naar een oplossing.



lees ook de andere blogs

Comments


bottom of page